V-rezalnik Violi 2.0 znamke Gefu ima dva dodatna nastavka za rezanje na način julienne - širine 3 in 6 mm. Je kompakten in ima nastavljivo rezilo, ki ga lahko nastavite na 5 različnih debelin od 1 ... Details
Digitalni termometer z radijsko povezavo Handi je del družine izdelkov za žar znamke Gefu. Prenosna enota je z radijsko povezavo povezana s termometrom, zato boste ves čas priprave hrane na tekoče... Details
Podstavki za kozarce litvanske blagovne znamke Rio Lindo so izdelani iz hrastovega lesa, ki je simbol poguma, moči in neodvisnosti. Približajte se sebi in naravi ter uživajte v vsaki skodelici ali ... Details
Trodelni set za prigrizke Ladelle je primeren za serviranje 3 vrst prigrizkov, zelenjave, sadja ali kombinacije vseh treh.
Izdelan je iz porcelana, leseni del pa iz kavčukovca, zato ga perite ro�... Details
Skice na zaslonu olajšajo nastavitev vrste mesa, ko meso v notranjosti doseže želeno temperaturo, pa vas alarm opozori, da je meso pečeno. Termometer meri v območju do 300 °C in ima timer, ki ga... Details
Vaši zrezki ne bodo več zveriženi in na enem delu prepečeni, na drugem pa še surovi. Z uporabo obtežilnika iz litega železa bodo zrezki in hamburgerji pečeni hitro in enakomerno.
Obtežiln... Details
Termometer za peko – dva v enem, znamke Gefu je prava stvar za ljubitelje mesa. Dva termometra kažeta temperaturo v pečici od 50 do 300 °C in temperaturo mesa od 30 do 100 °C. Dolga igla zagotav... Details
Set 5 nabodal za žar iz linije BBQ Style znamke Gefu uporabite namesto lesenih paličic. Na dolga nabodala lahko nanizate kose mesa ali morskih sadežev, slanine in različne zelenjave. Obračanje na... Details
Digitalni termometer za žar iz linije BBQ Style znamke Gefu natančno meri temperaturo v razponu od -40 do +200 stopinj Celzija. Izdelan je iz nerjavečega jekla in ima priročno zanko. Uporabite ga ... Details
Brizgalka za mariniranje iz linije BBQ Style znamke Gefu vam omogoča, da globoko v meso vbrizgate marinado in mu tako daste poln okus. Set sestavljajo brizgalka (prostornina: 40 ml) in dve igli iz ne... Details