Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

 

1001 DAR

Blagovna znamka 1001 dar je plod dolgoletnih izkušenj s prodajo darilnega programa. V družinskem podjetju Pro-92 d.o.o., ustanovljenem leta 1988, smo se v začetku ukvarjali s prodajo poslovnih daril in promocijskih izdelkov, v letu 1997 pa je dozorela ideja, da bi dodatke za dom in prosti čas, ki smo jih tržili podjetjem, ponudili tudi v maloprodaji. Tako smo v podhodu Plave lagune v Ljubljani odprli prvo trgovino 1001 dar. Danes imamo pet poslovalnic: v Ljubljani poleg Plave lagune še v Aleji in v Cityparku, v Mariboru v Europarku in v Celju v Citycentru.

Poslanstvo blagovne znamke 1001 dar: "Popestriti življenje z dodatki za dom, tako našim kupcem kot njihovim najdražjim."

Izdelke izbiramo po vsem svetu. Vodilo so uporabnost, dobro oblikovanje in osebni okus. Tako lahko pri nas najdete izdelke priznanih blagovnih znamk, številne pa tudi zastopamo na slovenskem trgu: David Fussenegger (Avstrija), Le Creuset (Francija), Gefu (Nemčija), Vigar (Španija), Whittard of Chelsea, Joseph Joseph, Cole & Mason, Kilner, Mason Cash in Zyliss (Velika Britanija), Aladdin in Stanley (ZDA), Sagaform (Švedska), Umbra (Kanada), NoMU (Južna Afrika), KeepCup (Avstralija), Loqi (mednarodna druščina z vseh koncev sveta) …

Želimo vam prijetno nakupovanje!

Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe