Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

 

1001 DAR

Blagovna znamka 1001 dar je plod dolgoletnih izkušenj s prodajo darilnega programa. V družinskem podjetju Pro-92 d.o.o., ustanovljenem leta 1988, smo se v začetku ukvarjali s prodajo poslovnih daril in promocijskih izdelkov, v letu 1997 pa je dozorela ideja, da bi dodatke za dom in prosti čas, ki smo jih tržili podjetjem, ponudili tudi v maloprodaji. Tako smo v podhodu Plave lagune v Ljubljani odprli prvo trgovino 1001 dar. Danes imamo šest poslovalnic: v Ljubljani poleg Plave lagune še v Aleji, Cityparku in Supernova Mercator centru Šiška, v Mariboru v Europarku in v Celju v Citycentru.

Poslanstvo blagovne znamke 1001 dar: "Popestriti življenje z dodatki za dom, tako našim kupcem kot njihovim najdražjim."

Izdelke izbiramo po vsem svetu. Vodilo so uporabnost, dobro oblikovanje in osebni okus. Številne blagovne znamke ekskluzivno zastopamo na področju Slovenije: Menu (Danska), Sagaform (Švedska), Reisenthel (Nemčija), David Fussenegger (Avstrija), Le Creuset (Francija), Vigar (Španija), Silikomart (Italija), Whittard of Chelsea, Joseph Joseph, Cole & Mason in Zyliss (Velika Britanija), Aladdin in Stanley (ZDA), Umbra (Kanada), NoMU (Južna Afrika), KeepCup (Avstralija), Loqi (mednarodna druščina z vseh koncev sveta) …

Želimo vam prijetno nakupovanje!

Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe