Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Vanilijeva pasta 50ml

Vanilijeva pasta 50ml

18006
15,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Vanilijeva pasta Nomu prinaša v vašo kuhinjo pristen ekstrakt bourbonske vanilije z Madagaskarja in z dodanimi semeni vanilije poskrbi za atraktiven videz jedi.

S praktično pumpico je doziranje enostavno, pasta pa se ne izsuši. Odlična za najrazličnejše sladice in peciva. Za okusno aromo vanilije dodajte 5 ml paste (± 5 pritiskov na pumpico) v liter kreme oziroma zmesi za pripravo panna cotte, creme brulee-a, jajčne kreme ali vanilijevega sladoleda.

Sestavine: mineralna voda, glukoza, glicerin (humektant), etanol (12 %), bourbonska vanilija z Madagaskarja (6 %), stabilizator.
Neto količina: 50 ml.

Mnenje uporabnice:
Ana, ki ustvarja kuharski blog www.naredilaana.com, piše: ''Vanilijeva pasta Nomu je nekaj najboljšega v moji kuhinji. Ni kosmičev, na katere se ne bi podala.'' Vanilijeva pasta nastopa tudi v njenih receptih za sladice vseh vrst.

Izdelek je uporaben najmanj do datuma, označenega na steklenički (pred datumom minimalne trajnosti je oznaka BB). Na steklenički je označena tudi serija izdelave (serija je označena z oznako Batch, ki ji sledi številka serije in datum izdelave).
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe