Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Termo lonček Travel Tumbler 500 ml, oker

Termo lonček Travel Tumbler 500 ml, oker

04701-002
39,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Vakuumsko izoliran kovinski termo lonček znamke Kinto je zasnovan za ljudi, ki ljubijo ozaveščen in prilagodljiv življenjski slog. Za tiste, ki cenijo okus dobre kave in čaja ali imajo radi hladno vodo vedno pri sebi.

Lonček odlično tesni. V njem bo ostal napitek vroč ali hladen do 6 ur. Rob lončka je gladek in omogoča prijetno pitje po celotnem obodu. Lonček je zasnovan tako, da zadrži kocke ledu ali sadja v lončku, tako da lahko udobno pijete do zadnjega požirka. Elektropolirana notranjost lončka zagotavlja, da se okus pijače ne spremeni, hkrati pa lonček nima vonja in se ne navzame madežev. Prašno lakirana zunanjost lončka je odporna na praske in hkrati ne drsi, tudi če je lonček moker.

Lonček ne vsebuje bisfenola A. Perite ga ročno. Ni primeren za uporabo v mikrovalovni pečici ali na kakršnemkoli viru toplote.

Lončka ne napolnite neposredno z vrelo vodo. Če je v njem vroča vsebina, ga hranite izven dosega otrok. Bodite previdni: tudi če je zunanjost lončka hladna, je lahko pijača še vedno vroča. Lonček ni primeren za gazirane pijače. Pokrov tesno zaprite, da preprečite razlitje ali puščanje med prenašanjem. Silikonsko tesnilo vedno nastavite tako, kot kaže skica v originalnih navodilih. Lončka ne izpostavljajte visoki temperaturi, na primer v avtomobilu. Pijače ne pustite v lončku dolgo časa, ker se lahko pokvari ali povzroči, da lonček zarjavi. Po uporabi lonček dobro operite in posušite, nato pa ga shranite ločeno od drugih kovin, da preprečite rjavenje. Lončka ne puščajte namočenega v vodi. Ne uporabljajte abrazivnih čistil, jeklene volne ali belil. Če v notranjosti nastanejo madeži rje, dodajte toplo vodo in citronsko kislino v razmerju 10:1, operite z mehko gobo, pustite 2-3 ure ter dobro sperite.

Prostornina: 500 ml.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe