Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Ruta iz bambusove preje Escher, 195 x 95 cm

Ruta iz bambusove preje Escher, 195 x 95 cm

36501-003
34,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Ruta znamke Innbamboo je izdelana v Italiji v bližini Firenc iz izjemno lahke in koži prijetne bambusove tkanine. Gre za hipoalergeno, antibakterijsko, mehko in zračno ter okolju prijazno tkanino, saj je pridobljena iz naravnih materialov. Ruta je zato poleti hladna, pozimi pa vas ščiti pred hladom.

Čudoviti ročno izvedeni potiski na podlagi umetniških del svetovno znanih mojstrov slikarstva spremenijo udobno ruto v unikatni umetniški izdelek. Ruta je potiskana z motivom nizozemskega umetnika Mauritsa Cornelisa Escherja.

Pakirana je v lično kartonsko darilno torbico. Ob nakupu dobite tudi označevalec strani z motivom, ki je odtisnjen na ruti.

Velikost: 195 x 95 cm.
Sestava: 65 % viskoza (iz bambusovih vlaken), 35 % liocel (regenerirano celulozno vlakno).
Rute so potiskane z barvami v hladnem postopku. Za fiksiranje uporabljajo sol, v procesu ne uporabljajo drugih kemikalij.

Vzdrževanje: upoštevajte navodila na všitku. Priporočamo ročno pranje z nevtralnim ekološkim sredstvom za tkanine. Ruto lahko operete tudi v pralnem stroju na programu za občutljive tkanine na največ 30 °C. Pred prvo uporabo jo operite. Pri zelo močnih barvah lahko le-te pri pranju rahlo obledijo.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe