Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

3 D maska za spanje, Animal

3 D maska za spanje, Animal

99621-001
16,95 €

Ni na zalogi

Opis

3D maska za spanje Smug zagotavlja odličen spanec v popolni temi: na potovanju, ko v spalnici ni povsem temno ali če vaš partner v spalnici bere ali gleda televizijo. Maska je tudi odličen pripomoček za jogo ali meditacijo. Blagodejno lahko vpliva na vaše počutje tudi v primeru migrene ali preobčutljivosti na svetlobo. Tema je potrebna za sproščanje hormona melatonina, ki v telesu uravnava cikel noči in dneva, med spanjem nadzira obnavljanje telesa in krepi imunski sistem.

Edinstvena kupolasta zasnova nudi dovolj prostora okoli očesnega predela, zato je maska trepalnicam prijazna. Maska ima prilagodljiv elastični trak, tako da se dobro prilega obrazu ne glede na obliko vaše glave.

Masko nežno operite ročno v mlačni vodi z nekaj detergenta za občutljive tkanine in jo dobro sperite (pri tem je ne zvijajte ali mečkajte). Nežno jo stisnite, da odteče večina vode, jo položite na čisto brisačo in posušite na zraku.
Če maska izgubi obliko, jo nežno polikajte z notranje strani z likalnikom na paro ali pa jo dajte za nekaj minut v sušilnik perila.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe