Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Termovka Stanley Classic Legendary 1,0 l, zelena

Termovka Stanley Classic Legendary 1,0 l, zelena

02597-009
49,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Legendarna termovka Stanley Classic je obvezna oprema vsakega ljubitelja aktivnosti na prostem.

Izdelana je iz nerjavečega jekla 18/8, ne vsebuje BPA in je prevlečena z obstojnim nerjavečim premazom. Dvojna stena termovke z vakuumsko izolacijo zadrži vsebino toplo do 24 ur, hladno do 24 ur, če v ohlajeno tekočino dodate ledene kocke, pa bo vsebina hladna do 5 dni.

Inovativna tehnologija vakuumske izolacije omogoča odlične izolativne lastnosti, termovka pa je za dano prostornino zelo majhna. Ima široko odprtino za lažje polnjenje in čiščenje ter pokrovček, ki ga lahko uporabljate kot lonček (ker je tudi ta izoliran, njegova zunanjost ne postane vroča, tudi če vanj nalijete vroč čaj). Zamašek posode je vodotesen in primeren za hitro nalivanje v lonček: odvijte ga samo za 360° in tekočino že lahko nalijete. Vse dele lahko perete v pomivalnem stroju.

Prostornina: 1,0 liter.

Izdelkom Stanley dokumentirano ni prišlo do živega marsikaj, na primer: polarni mraz v hudem vetru s temperaturami pod -50 °C, padec z višine več kot 1.200 metrov, zadetek s strelnim orožjem, orkan 5. stopnje. Zanimivost: leta 1979 je v zvezni državi Maryland v ZDA eksplozija, ki ji je sledil požar, uničila hotel. Edino, kar so našli v ruševinah, je bila termovka Stanley.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe