Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Pravokotni pekač 32 cm / 3,8 litra,  rdeč

Pravokotni pekač 32 cm / 3,8 litra, rdeč

49220-002
79,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Pekač Le Creuset spada med nepogrešljive pripomočke za peko, zaradi večnega dizajna pa se poda v prav vsako kuhinjo. Ker je klasično eleganten, lahko jed v njem tudi prinesete na mizo in jo postrežete neposredno iz pekača.

Pekač je primeren za mariniranje, peko in serviranje jedi. Uporabljate ga lahko v klasični in mikrovalovni pečici, za peko pod infra grelom in za zamrzovanje hrane, saj prenese temperature od -23 °C to +260 °C. Nepogrešljiv je pri pripravi okusnih in zdravih obrokov in dovolj globok, da v njem pripravite dovolj hrane za številno družbo.

Izdelan je iz trpežne kamenine. Kakovosten material, žgan pri visokih temperaturah, in vzdržljiv emajl zagotavljata odlično toplotno prevodnost, zato se toplota enakomerno porazdeli po vsej površini pekača, hrana pa se ne zažge. Za lažje prenašanje ima dva narebrena ročaja, ki omogočata dober oprijem in preprečujeta drsenje.

Perete ga lahko v pomivalnem stroju. Zaradi emajla se hrana nanj ne prime, tako da je čiščenje povsem preprosto.

Opozorila: vroč pekač vedno primite s zaščitnimi rokavicami. Ne postavljajte ga iz zamrzovalnika v vročo pečico in obratno. Preden se lotite čiščenja, naj se povsem ohladi.

Velikost: 39 x 25,4 x 9,1 cm, globina: 6,8 cm.
Notranje mere: 32 x 24 x 7 cm.
Prostornina: 3,85 l.

Izdelek ima 10 let garancije proizvajalca ob uporabi v skladu z navodili v nekomercialne namene.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe