Nežna mešanica zelišč in začimb za pripravo zanimivih morskih jedi.
Nasvet: mešanico nežno vtrite v ribe ali druge morske sadeže in pokapajte z oljem ali stopljenim maslom. Takoj skuhajte ali... Details
Timijan, žajbelj in kanček limone so prava kombinacija za piščanca, račko ali purana.
Nasvet: mešanico vtrite v meso in pokapajte z oljem ali stopljenim maslom. Takoj skuhajte ali pustite nekaj... Details
Doživite okus Indije z bogato mešanico začimb.
Nasvet: mešanico vtrite v meso, ribe ali zelenjavo in pokapajte z oljem ali stopljenim maslom. Takoj skuhajte ali še bolje – pustite nekaj časa ... Details
Topla in živahna mešanica kumine, koriandra in ajowana za afriški okus jedi.
Nasvet: mešanico vtrite v meso, ribe ali zelenjavo in pokapajte z oljem ali stopljenim maslom (izziv: poskusite z neka... Details