1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Nakupovalni voziček s 6 kolesi Baby I-Max MF Logic Rd6, temno siv

Nakupovalni voziček s 6 kolesi Baby I-Max MF Logic Rd6, temno siv

05261-002
67,96 €

Ni na zalogi

Opis

Nakupovalni voziček Rolser s 6 kolesi v "baby" izvedbi – z manjšo torbo za tiste, ki ne opravljajo velikih nakupov. Zato in ker zlahka premaguje stopnice, je kot nalašč tudi za starejše.

Prostornina torbe: 36 litrov.
Priporočena obremenitev: do 25 kg.
Največja dovoljena obremenitev: 50 kg.

Torba ima praktične žepe za denarnico, ključe, časopis … Dva žepa sta v notranjosti, eden pa je zunanji. S pomočjo ježkov se torba enostavno pritrdi na ogrodje. Očistite jo z vlažno krpo.

Voziček lahko s pritiskom na gumba na obeh straneh hitro zložite (prepognete ga lahko v obe smeri). Zložen voziček lahko obesite tudi na nakupovalni voziček v trgovini.

Ogrodje je izdelano iz lahkega aluminija. 6 koles zagotavlja preprosto uporabo tudi pri premagovanju stopnic. Podnožje je oblikovano tako, da je torba zaščitena. Kolesa lahko po potrebi odstranite tako, da pritisnete na rdeči gumb. Ponovno jih namestite tako, da držite rdeč gumb pritisnjen in potisnete kolesa na os. Še posebej z odstranjenimi kolesi voziček zavzame zelo malo prostora, ko ga ne potrebujete.

Nekaj nasvetov:
- težje izdelke položite na dno vozička,
- kjer je mogoče, peljite voziček po klančinah, če pa le-teh ni, po stopnicah voziček previdno in počasi vlecite ali potiskajte navzgor ali ga spuščajte navzdol,
- če dežuje, se prepričajte, da je torba zaprta, da vanjo ne bo prišla voda,
- z vozičkom najlažje upravljate, ko je v čimbolj navpičnem položaju.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe