Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Nakupovalni voziček Monster Kid MF Joy-1700

Nakupovalni voziček Monster Kid MF Joy-1700

05272
55,16 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Otroški nakupovalni voziček Kids znamke Rolser prinaša pomembno sporočilo: zmanjšaj količino odpadkov, uporabi znova in recikliraj. Vozičku je priložena ilustrirana zgodba v angleškem jeziku o pošasti, ki žre plastiko.
Ogledate si lahko tudi risanko.

Odrasli smo z uporabo nakupovalnega vozička otrokom za zgled. Ker nas želijo posnemati, jim sporočilo predamo prav zlahka. Z otroškim nakupovalnim vozičkom pa jih v zgodbo vpletemo še izkustveno.

Otroški nakupovalni voziček ni uporaben le za nakupovanje - otroci vanj z veseljem tudi pospravijo igrače ali vanj zložijo prtljago za krajši oddih.

Prostornina torbe: 29 litrov.
Teža praznega vozička: 1,68 kg.
Velikost vozička: 34 x 19 x 82,5 cm.

Torba ima obliko nahrbtnika in ima zanko za zapiranje. S pomočjo ježkov se torba enostavno pritrdi na ogrodje. Očistite jo z vlažno krpo.

Ogrodje je izdelano iz lahkega aluminija. Ročaj je oblikovan tako, da lahko z vozičkom enostavno rokujete z eno ali obema rokama. Noga vozička se zloži s preprostim potegom, zato voziček zavzame malo prostora, ko ga ne potrebujete.

Nekaj nasvetov:
- težje izdelke položite na dno vozička,
- kjer je mogoče, peljite voziček po klančinah, če pa le-teh ni, po stopnicah voziček previdno in počasi vlecite navzgor ali ga spuščajte navzdol,
- če dežuje, se prepričajte, da je torba zaprta, da vanjo ne bo prišla voda,
- z vozičkom najlažje upravljate, ko je v čimbolj navpičnem položaju.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe