1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Kozarec za vlaganje 0,4 l, jagode

Kozarec za vlaganje 0,4 l, jagode

97320
3,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Kozarec za vlaganje z navojem Kilner (prostornina 0,4 l) je preživel test časa, saj je na trgu že 150 let.
Učinkovit dvodelni način zapiranja je sestavljen in ploščatega tesnila in obroča z navojem, ki tesnilo pritisne ob kozarec. Če je tesnilo upognjeno navznoter proti vsebini kozarca, je kozarec vakuumsko zaprt. Če pa tesnilo pokne, ko pritisnete nanj, kozarec ni vakuumsko zaprt.

Pri vsakem vlaganju morate uporabiti novo tesnilo, obroč pa lahko uporabite za do 10 vlaganj.

Vse dele operite v topli vodi z dodatkom detergenta in jih pred vlaganjem sterilizirajte (tesnila ne dajajte v vodo, ogreto na več kot 82 °C, v hladne kozarce pa ne nalivajte vrele vode).

Kozarca ne napolnite čisto do vrha, ampak pustite 1 do 2 cm prostora. Zračne mehurčke odstranite s kuhalnico. Preden na kozarec namestite tesnilo, lahko dodatno zaščitite vložnino s povoščenim papirjem.

Rob kozarca mora biti čist, preden nanj položite tesnilo. Nato privijte obroč (ne zategujte ga preveč). Po želji lahko kozarec z vložnino še dodatno sterilizirate v vodni kopeli. Med segrevanjem kozarca se lahko obroč malo odtegne, a ga ne zategujte. Po končanem gretju pustite kozarce 24 ur, da se dobro ohladijo.

Vložnine hranite v temnem, suhem in hladnem prostoru. Preden kozarec odprete, se prepričajte, da je bil dobro zaprt (tesnilo mora biti upognjeno navznoter in pri pritisku naj ne pokne).
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe