Skledica Tokyo iz linije World foods znamke Typhoon je imenitna popestritev za vse ljubitelje azijskih jedi. Ramen, azijski rezanci ali riž bodo v skledici še boljši!
Skledica je izdelana iz kam... Details
Velik servirni pladenj iz bambusovih vlaken znamke Typhoon je idealen, ko želite hrano ali pijačo postreči več ljudem hkrati.
Primeren je za pranje v pomivalnem stroju.
Velikost: premer 38 ... Details
Nož za pico Copenhagen znamke Boska je izdelan iz nerjavečega jekla. Z njim boste zlahka narezali pico, potem pa ga preprosto oprali v pomivalnem stroju. Pico razdelite in uživajte v dobri družbi... Details
Silikonska lopatka znamke Le Creuset je eden najbolj nepogrešljivih kuhinjskih pripomočkov. Uporabljate jo lahko za mešanje po ponvah in posodah z občutljivimi premazi, mešanje sestavin v skledi,... Details
Deska Friends znamke Boska je primerna za serviranje narezkov. Izdelana je iz evropskega hrastovega lesa in ima praktičen ročaj, ki olajša rokovanje.
Desko operite ročno in jo takoj posušite ... Details
Steklena podloga z granitnim vzorcem znamke Typhoon je primerna za rezanje in sekljanje, nanjo pa lahko odložite tudi vročo posodo ali pekač.
Uporabite jo lahko tudi kot servirni pladenj in na nj... Details
Skleda iz serije In the forest znamke Mason Cash je še ena od ljubkih skled z gozdnimi motivi. Je masivna, narebrena zunanjost pa zagotavlja dober oprijem. Uporabite jo lahko za serviranje sadja, zel... Details
Deska iz evropskega bukovega lesa Amigo je primerna za serviranje narezkov. Praktičen ročaj olajša rokovanje. Desko pa lahko shranite tako, da jo obesite z zanko.
Desko operite ročno in jo tako... Details
Deska iz evropskega bukovega lesa Amigo je primerna za serviranje narezkov. Praktičen ročaj olajša rokovanje. Desko pa lahko shranite tako, da jo obesite z zanko.
Desko operite ročno in jo tako... Details
Z namiznim ribežnom Oslo lahko naribate srednje do zelo trde sire na tri različne načine: grobo, fino in v prah. Retro oblikovani ribežen ima ročaj iz hrastovega lesa, ki omogoča dober oprijem. ... Details