Gorilna pašteta je namenjena segrevanju posod s fonduejem. Vsaka pašteta gori približno 5 ur (če je ne porabite do konca, jo samo zaprite in počakala bo do naslednje priložnosti). Gori brez vonj... Details
Ribežen Trio Formaggio za srednje trde do zelo trde sire ima tri različna rezila, s katerimi lahko sir naribate na drobno, na grobo ali na tanke rezine. Uporabite ga pri pripravi pice, serviranju te... Details
Nož za srednje trde sire Copenhagen je izdelan iz nerjavečega jekla in je izredno lahek, saj ima votel ročaj. Luknje v rezilu preprečujejo, da bi se sir prijemal nanj in tako lahko sir zlahka nare... Details
Nož za mehke sire Copenhagen je izdelan iz nerjavečega jekla in je izredno lahek, saj ima votel ročaj. Z njim boste zlahka narezali mehke sire kot so brie, camembert, mocarela ...
Nož lahko peret... Details
Ribežen za srednje trde do trde sire Copenhagen je izdelan iz nerjavečega jekla in je izredno lahek, saj ima votel ročaj. Z njim boste zlahka naribali sir na pico, omamne testenine ali slastno juho... Details
Rezalnik za srednje trde do trde sire Copenhagen je izdelan iz nerjavečega jekla in je izredno lahek, saj ima votel ročaj. Z njim boste zlahka narezali sir na tanke rezine - znano je, da ima sveže ... Details