Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Ponev za palačinke, črna

Ponev za palačinke, črna

49234
141,60 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Litoželezna ponev za palačinke Le Creuset navdušuje ljubitelje palačink širom sveta. Pa ne samo za palačinke - odlična je tudi za peko drugih jedi.

Ponev je primerna za uporabo na vseh kuhališčih (na plinskem, električnem, steklokeramičnem in indukcijskem štedilniku), pa tudi v pečici in pod infra grelom. Po obeh straneh je prevlečena z emajlom, ki se na površini za razliko od teflonskih in podobnih površin ne obrabi ali odlušči. Na njem se z uporabo razvije patina – idealna površina za peko, na katero se hrana ne prime.

Lesen pripomoček za testo omogoča, da maso razporedite natančno in enakomerno.

Prednosti ponve:
- lito železo odlično prevaja toploto, ki se zato enakomerno porazdeli po celotni ponvi, kar omogoča kuhanje pri nižjih jakostih grelnih teles. Še preden je jed skuhana, štedilnik ali pečico lahko že ugasnete, jed pa se bo kljub temu skuhala do konca;
- ponev je zunaj in znotraj emajlirana, kar zagotavlja inertnost, zato je prava izbira za vse, ki so pozorni na pripravo zdrave in neoporečne hrane;
- čiščenje je povsem enostavno, saj se hrana na emajl, na katerem se je razvila patina, ne prime;
- očarali vas bodo brezčasni dizajn, dolga življenjska doba in doživljenjska garancija, ki jo proizvajalec zagotavlja ob uporabi v skladu z navodili v nekomercialne namene.

Premer: 27 cm.

Ponev je primerna za pranje v pomivalnem stroju, vendar priporočamo ročno pranje brez detergenta, da ne odstranite patine.

Zanimiv članek o prednostih litoželezne posode pri pripravi zdrave in okusne hrane lahko preberete na straneh revije Skupaj za zdravje človeka in narave.

Posode, ponve in pekače Le Creuset uporabljajo in o njih pišejo tudi slovenski blogerji.
Ana Božič, ustvarjalka bloga Naredila Ana
Litoželezne ponve
Čiščenje litoželeznih ponev

Zulejka Javeršek, Uglašena kuhinja
Vse moje ponve
Moj najljubši lonec + zapečena pirina kastrola
Zapečene testenine z doma narejenim veganskim sirom

Špela Jereb Planinšek, Culinary Journey by Me
Kuhinjski pripomočki, ki sem si jih od nekdaj želala
Svinjska ribica s pršutom in rožmarinom na rabarbarini posteljici
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe