Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Kafetiera Venezia za 9 skodelic kave, primerna za indukcijo, aluminij

Kafetiera Venezia za 9 skodelic kave, primerna za indukcijo, aluminij

27224
42,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Kafetiera Venezia znamke Gnali & Zani je namenjena kuhanju kave na plinskem, električnem, steklokeramičnem in indukcijskem kuhališču. V njej lahko pripravite do 9 skodelic kave.
Velikost: 17 x 13 x 23 cm.

Priprava kave: odvijte zgornji del kafetiere in v spodnji del natočite vodo največ do ventila, nato prostor za kavo s sitom napolnite s kavo in nanj namestite filter. Privijte zgornji del kafetiere k spodnjemu, zaprite pokrov in kafetiera je pripravljena za kuhanje. Čez nekaj minut kuhanja na štedilniku se kava dvigne v zgornji del in zasliši se rahel pisk, kar pomeni, da je kava pripravljena. Priporočamo, da na začetku uporabe kafetiere nekaj skodelic kave zavržete, da kafetiera »razvije« okus.
Pred uporabo kafetiero umijte. Ne uporabljajte agresivnih detergentov. Priporočljivo je umivanje samo z vodo in po potrebi sodo bikarbono. Občasno sperite filter.

Prosimo vas, da pred prvo uporabo poskusite, če vaša indukcijska plošča kafetiero zazna in se kafetiera začne greti (prazno kafetiero brez vode in kave postavite na ploščo in ploščo za kratek čas vklopite). Zaradi sorazmerno majhnega premera kafetiere je nekatere indukcijske plošče ne zaznajo. V primeru, da kafetiere vaša indukcijska plošča ne bo zaznala, bomo na naše stroške prevzeli kafetiero in vam vrnili denar. 
Hvala!

Opozorila:
Hranite izven dosega otrok.
Kafetiero uporabljajte samo za kuhanje kave.
Nikoli ne uporabljajte kafetiere za kuhanje kave brez vode.
Uporabljajte samo ustrezne rezervne dele, za model, ki ste ga izbrali.
Ko razstavljajte kafetiero, zgornjega dela ne vrtite tako, da vlečete ročaj, ker ga lahko zlomite.

Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe