Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Biftek z medom, gorčico in rožmarinom


za 4 osebe

Zlij vino v manjšo posodo. Dodaj žlico svežih rožmarinovih listkov in premešaj. V posodo položi biftke in jih nato mariniraj z vinom približno 1 uro, na hladnem. Med tem zmešaj gorčico z medom. Dodaj jim malo sesekljanih rožmarinovih listkov.

Biftke pred peko izvleci iz posode ter pusti, da se odcedijo in posušijo. Segrej olivno olje in popeci biftke, po vsaki strani 2 do 3 minute. Posoli. Ko so pečeni, jih odstrani iz ponve in pusti počivati nekaj minut.

Položi jih na krožnike in premaži s pripravljeno gorčico. Posuj z rožmarinovimi listki ter jih nato postavi v vročo pečico za 2 minuti. Dodaj nekaj kapljic olivnega olja. Postrezi s svežim kruhom.

 

Potrebujete:

4 goveji biftki
kozarec caberneta savignona
4 žlice grobozrnate gorčice
1 žlica medu
nekaj vejic svežega rožmarina
olivno olje
sol
poper

Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe