Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Wok set, 7-delni

Wok set, 7-delni

02238

Cena: 32,95 €

Special Price 19,77 €

Ni na zalogi

Opis

7-delni set Ken Hom vsebuje vok premera 27 cm in pripomočke: leseno lopatko, par kitajskih paličic, dve skodelici in dve žlici.

Vok je izdelan iz ogljikovega jekla in premazan z nesprijemljivo dvoplastno oblogo, razvito posebej za kuhanje na visoki temperaturi.

Kuhanje
Vok samo operete in že je pripravljen za uporabo. Primeren je za uporabo na vseh virih toplote, razen na indukcijski plošči.
Vok segrejte, dodajte olje in počakajte, da se začne kaditi. Takrat dodajte hrano in jo neprestano mešajte, da koščki po celotni površini pridejo v stik z vročim vokom. V voku ne uporabljajte kovinskih ali drugih ostrih pripomočkov, da ne poškodujete obloge.
V voku pripravljajte hrano na visoki temperaturi, a jakost vira toplote zmanjšajte, ko se olje začne kaditi in hrana lepo cvrči. Takrat temperaturo voka le še vzdržujte in ga ne segrevajte še bolj, sicer lahko poškodujete oblogo.
Če ste vok pregreli, ugasnite vir toplote in počakajte, da se ohladi. Nasvet: če hrana v voku postaja suha, ne dodajte več olja, temveč nekaj žlic vode!

Voka ne uporabljajte v mikrovalovni pečici.

Čiščenje
Vok operite s toplo vodo, po potrebi dodajte blag detergent. Morebitne sprijete ostanke hrane enostavno odstranite tako, da v ohlajen vok nalijete toplo vodo in počakate nekaj minut.
Za čiščenje ne uporabljajte kovinskih ali drugih grobih gobic ali abrazivnih sredstev. Notranjost voka občasno na tanko premažite z jedilnim oljem, še posebno, če je obloga voka popraskana.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe