Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Steklena kroglica z Butterfly Blue ginom Brin, 5 cl

Steklena kroglica z Butterfly Blue ginom Brin, 5 cl

99083-007
6,95 €

Ni na zalogi

Opis

Steklene kroglice z ginom Brin vsebujejo modri gin Butterfly Blue. So super ideja za darilo, z njimi pa lahko okrasite praznično drevesce ali jih uporabite za drugo decembrsko dekoracijo.

Modri gin je pridelan po standardnem postopku (London Dry gin), na koncu pa mu dodajo naravno modro barvilo iz rastline Clitoria Ternatea (modra metuljnica). Njegova posebnost je, da spremeni barvo iz modre v vijolično, ko vanj nalijemo tonik ali mu dodamo limonin sok.

Neto količina: 0,05 l.
Kroglice so na voljo posamezno.

Gin Brin je slovenski gin. Narejen je iz najkvalitetnejših divjih, ročno nabranih rastlin iz Brkinov, ki jih za vrhunski rezultat kombinirajo s sestavinami z vsega sveta. Z destilacijo iz njih pridobijo svetle, živahne, sveže, nove okuse, ki jih v pravem razmerju združijo v Gin Brin.

Gin Brin je zaradi čistih okusov idealen za ustvarjanje izjemnih mešanih pijač. Namenjen je užitku, odličen je za začetek petkovega večera ali druženja s prijatelji, s katerimi delimo trenutke in smeh.

Gin Brin je prejemnik zlate nagrade The Gin Guide Awards iz Londona. Uvrščen je bil na prvo mesto v Evropi v kategoriji tradicionalnih ginov za leto 2018.

P. S.: Če se sprašujete, od kod izvira ime: zgodba o ginu se pravzaprav začne z brinjevcem. Teoretično je brinjevec gin, vendar ga na Primorskem, od koder prihaja tudi Gin Brin, ne pijejo kot gin, temveč kot digestiv. Od brinjevca do gina pa je le nekaj korakov ...
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe