1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Skleda iz bambusovih vlaken Aqua 600 ml

Skleda iz bambusovih vlaken Aqua 600 ml

01637-004
6,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Skleda iz linije Aqua blagovne znamke Zuperzozial je primerna za solate, prigrizke, sadje … pa tudi juhe, mineštre in druge jedi.

Koncept si je zamislila nizozemska oblikovalka Odile Sips.

Premer: 15,8 cm, višina: 7,2 cm, prostornina: 600 ml.

Izdelki Zuperzozial so izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba ter ojačani z melaminom. Visok delež naravnih materialov (od 70 do 80 %) se odraža v edinstvenosti vsakega kosa – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku.

Izdelki so primerni za serviranje hladnih in vročih jedi, saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali na drugem viru toplote. Čeprav niso tako občutljivi kot steklo, se lahko razbijejo, če padejo na tla.

Močno obarvana ali aromatična hrana lahko izdelke obarva, zato priporočamo, da jih po uporabi hitro pomijete in tako preprečite obarvanje. S časom lahko izdelki Zuperzozial rahlo spremenijo barvni odtenek ali dimenzijo, a to ne vpliva na njihovo uporabnost.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe