Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Set za sprostitev "Trenutek miru"

Set za sprostitev "Trenutek miru"

25338
19,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Set za sprostitev "Trenutek miru" znamke Kikkerland vsebuje vse, kar potrebujete, da se za trenutek umaknete iz utripa življenja in ponovno vzpostavite svoj notranji mir.
Set vsebuje: leseni kroglici, udobno masko za oči (s prilagodljivim elastičnim trakom), ki ima žepek, napolnjen s pelinom za aromaterapijo, čepke za ušesa, slamico za dihanje.

Dihanje s slamico sprosti trebušno prepono in s tem pošlje možganom sporočilo, da je čas za počitek. Tanek del slamice nežno objemite z usticami, počasi globoko vdihnite skozi nos ter nežno in počasi izdihnite. Ponovite petkrat.
Leseni kroglici vrtite v dlani. S tem poleg sprostitve pozitivno vplivate na gibljivost in moč dlani, spomin in kakovost spanja. Z nekaj vaje boste lahko kroglici vrteli v dlani, ne da bi se kroglici dotikali.
Maska je napolnjena s sušenim pelinom, ki blagodejno vpliva na utrujene oči in lahko pomaga pri odpravljanju zabuhlosti ali podočnjakov. Maska tudi zaustavi svetlobo in tako zagotovi prijetno okolje za sproščanje. Po potrebi jo obrišite z vlažno krpo.
Čepki za ušesa omogočijo vašim mislim, da se v tišini umirijo. Tišina blagodejno vpliva na krvi pritisk in imunski sistem.

Še ideja za kratko meditacijo, s katero lahko vzpostavite čustveno ravnovesje in vzpostavite notranji mir: usedite se s prekrižanim nogami, zravnajte hrbet, sprostite obrazne mišice, spustite ramena in zaprite oči. Postopoma sprostite telo od vrha glave do konca prstov na nogah. Če v kateremkoli delu telesa začutite napetost, jo poskusite odpraviti. Dihajte skozi nos in izdihujte skozi priprta usta. Pri tem se zavedajte gibanja prsnega koša. Če vam misli pobegnejo, se ponovno osredotočite na dihanje in svoje telo. 

Set je na voljo v darilni embalaži. Velikost embalaže: 14 x 10 x 3,75 cm.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe