1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Set 6 žličk za sladoled iz bambusovih vlaken 18,5 x 2,4 x 1,8cm

Set 6 žličk za sladoled iz bambusovih vlaken 18,5 x 2,4 x 1,8cm

01614
12,00 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Žličke za sladoled iz bambusovih vlaken znamke Zuperzozial zaradi dolgega ročaja omogočajo, da postrgate in pojeste tudi sladoled in koščke sadja z dna globoke skledice.

V setu je 6 žličk. Velikost: 18,5 x 2,4 x 1,8 cm.

Izdelki Zuperzozial so izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba ter ojačani z melaminom. Visok delež naravnih materialov (od 70 do 80 %) se odraža v edinstvenosti vsakega kosa – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku.

Izdelki so primerni za serviranje hladnih in vročih jedi, tudi juh, čaja in kave, saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali na drugem viru toplote. Čeprav niso tako občutljivi kot steklo, se lahko razbijejo, če padejo na tla.

Če na ali v izdelkih postrežete močno obarvano ali aromatično hrano priporočamo, da jih po uporabi hitro pomijete in tako preprečite obarvanje. S časom lahko izdelki Zuperzozial rahlo spremenijo barvni odtenek ali dimenzijo, a to ne vpliva na njihovo uporabnost.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe