Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Ščetka za pomivanje posode v stojalu Florganic, oranžna

Ščetka za pomivanje posode v stojalu Florganic, oranžna

98305
8,90 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Ščetka za pomivanje posode v stojalu Florganic znamke Vigar je nepogrešljiv pripomoček, s katerim s posode odstranite ostanke hrane pri ročnem pomivanju ali preden posodo zložite v pomivalni stroj.

Ščetka je izdelana iz najlonskih vlaken in brez škodljivih snovi, je higienična in trpežna, zato jo boste lahko uporabljali dolgo časa. Lahko jo operete v pomivalnem stroju.
Odložite jo lahko v stojalo, ki je izdelano iz riževih luščin in brez škodljivih snovi, zato ga je možno 100 % reciklirati. Lahko ga operete v pomivalnem stroju.

Premer: 8 cm, višina: 25,5 cm.

FLORganic je reciklirana linija izdelkov za čiščenje, ki je vzbrstela iz želje, da bi bilo na področju ekologije manj besed in več dejanj. Zato so po navdihu iz narave pri Vigarju ustvarili izdelke iz okolju prijaznih, trajnostnih in trajnih materialov. Igriv dizajn in nežne barve vse leto ustvarjajo občutek pomladi, obljubljajo nov začetek in prijazen, čist ter vesel dom, v katerem se dobro počutimo. In smo obenem prijazni do okolja. Ker planet B ne obstaja.

Bioplastika na osnovi rastlin pripomore k zmanjševanju uporabe fosilnih goriv in zmanjševanju izpusta ogljikovega dioksida v atmosfero. Izdelke iz nje je mogoče povsem reciklirati.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe