Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Nakupovalni voziček s 6 kolesi I-Max MF Logic Rd6, bordo rdeč

Nakupovalni voziček s 6 kolesi I-Max MF Logic Rd6, bordo rdeč

05241-003
64,76 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Nakupovalni voziček s 6 kolesi I-Max MF Rd6 znamke Rolser je vaš najljubši pomočnik, ko je treba iz trgovine prinesti oziroma pripeljati večje količine živil.

Ogrodje je izdelano iz lahkega aluminija. 6 koles zagotavlja preprosto uporabo tudi pri premagovanju stopnic. Podnožje je oblikovano tako, da je torba zaščitena. Kolesa lahko po potrebi odstranite tako, da pritisnete na rdeči gumb. Ponovno jih namestite tako, da držite rdeč gumb pritisnjen in potisnete kolesa na os. Še posebej z odstranjenimi kolesi voziček zavzame zelo malo prostora, ko ga ne potrebujete.

Velika torba ima praktične žepe za denarico, ključe, časopis …: dva žepa v notranjosti in en zunanji žep. S pomočjo ježkov se torba enostavno pritrdi na ogrodje. Torbo očistite z vlažno krpo.

Prostornina torbe: 43 litrov.
Priporočena obremenitev: do 25 kg
Največja dovoljena obremenitev: 50 kg.

Nekaj nasvetov: težje izdelke položite na dno vozička. Kjer je mogoče, peljite voziček po klančinah, če pa le-teh ni, po stopnicah voziček previdno in počasi vlecite navzgor ali ga spuščajte navzdol. Če dežuje, se prepričajte, da je torba zaprta, da vanjo ne bo prišla voda. Z vozičkom najlažje upravljate, ko je v čimbolj navpičnem položaju.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe