1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Termovka Stanley Adventure 1.0 l, polarno bela

Termovka Stanley Adventure 1.0 l, polarno bela

02620-001
39,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Termovka Stanley Adventure v polarno beli barvi je izdelana iz nerjavečega jekla, zato je trpežna in vam bo dolgo in zvesto služila. Dvojna stena z vakuumsko izolacijo zadrži vsebino termovke toplo ali hladno do 24 ur, z dodatkom ledenih kock pa bo voda ostala hladna tudi do 120 ur. Vsebina v njej obdrži želeno temperaturo dlje časa, če jo pred polnitvijo ohladite ali segrejete tako, da vanjo vstavite led ali vročo vodo in jo zaprete za približno 5 minut. Termovko nato izpraznite in jo napolnite z želeno tekočino.

Termovka ima široko odprtino za lažje polnjenje in čiščenje ter pokrovček (2,4 dl), ki ga lahko uporabljate kot lonček. Zamašek posode je vodotesen in primeren za hitro nalivanje v lonček. Odvijte ga z enim obratom in pripravljeno tekočino že lahko izlivate.

Termovka ni namenjena shranjevanju gaziranih pijač in ni primerna za rabo v mikrovalovni pečici ali čiščenje v pomivalnem stroju. Čistite jo z blagim detergentom, mehko krpo ali gobico in obrišite do suhega. Da bi v njej preprečili razvoj bakterij, priporočamo, da vanjo ne dajete toplega mleka ali mlečnih izdelkov in otroške hrane.

Volumen: 1 liter.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe