1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Termovka Cabanaz 1 l, zelena

Termovka Cabanaz 1 l, zelena

01623
34,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Kovinska termovka ima dvojne stene in je kot za serviranje kave ali čaja. Gumb na zamašku omogoča enostavno nalivanje brez odvijanja pokrovčka, z gumo prevlečen ročaj pa zagotavlja dober oprijem.
Termovko smo testirali: v termovko smo nalili vroč napitek in po 12 urah je bil še vedno zelo topel.

Navodilo za uporabo: Pred uporabo termovko očistite s toplo milnico ter jo dobro sperite. Termovka ni primerna za rabo v mikrovalovni pečici in čiščenje v pomivalnem stroju. Ne prenapolnite je z vročo tekočino, ker obstaja nevarnost razlitja in opeklin. Napolnjeno z vročo tekočino hranite izven dosega otrok. Da bi preprečili izlitje, preverite če je zamašek trdno privit. Termovka ni primerna za shranjevanje gaziranih pijač. Da bi v njej preprečili razvoj bakterij, priporočamo, da vanjo ne dajete toplega mleka ali mlečnih izdelkov in otroške hrane. Vsebina v posodi obdrži želeno temperaturo dlje časa, če posodo pred polnitvijo ohladite ali segrejete tako, da vanjo vstavite led ali vročo vodo in jo zaprete za približno 5 minut. Posodo nato izpraznite in jo napolnite z želeno tekočino.

Čiščenje: Posoda ni primerna za pranje v pomivalnem stroju. Pred prvo uporabo jo napolnite s toplo vodo in dodajte kapljico blagega detergenta. Pustite stati pet minut, nato jo očistite s toplo vodo. Čistite jo z blagim detergentom, mehko krpo ali gobico in obrišite do suhega. V primeru madežev v notranjosti posode, jo napolnite z mešanico vode in dveh čajnih žličk sode ter pustite namočeno približno eno uro. Nato jo očistite. V primeru trdovratnejših madežev pustite termovko napolnjeno z mešanico sode in vode, jo rahlo pokrijte s pokrovom in pustite stati čez noč. Za čiščenje ne uporabljajte belila.

Prostornina: 1 liter
Velikost: 17 x 13,5 x 20,5 cm
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe