Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Termo lonček z enoročnim odpiranjem Stanley  0,473 l, bel

Termo lonček z enoročnim odpiranjem Stanley 0,473 l, bel

02659-002
32,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Termo lonček z enoročnim odpiranjem Stanley Classic boste s pomočjo gumba na pokrovčku enostavno uporabljali le z eno roko. Je primerno darilo za punco ali fanta, ki rad aktivno preživlja svoj prosti čas.

Izdelan je iz nerjavečega jekla in vakuumsko izoliran, kar omogoča, da pijača v njem ostane topla do 7 ur in hladna do 10 ur (oziroma do 30 ur z dodatkom ledu).

Lončka ne napolnite z vrelo tekočino (nad 90 °C), saj se tako v njem ustvari pritisk, ki lahko vodi do izlitja vroče tekočine in opeklin. Gumb pritisnite le takrat, ko je lonček v pokončnem položaju. S pravilno nameščenim pokrovčkom bo lonček odlično tesnil. Z lončkom, napolnjenim z vročo tekočino, naj ravnajo otroci le pod nadzorom odrasle osebe. Ne priporočamo, da lonček uporabljate za vroče mleko ali otroško hrano, ker se lahko razvijejo bakterije. Vanj ne dajajte hrane oziroma pijače, ki vsebuje CO2 ali kvas.

Lonček ni primeren za uporabo v mikrovalovni pečici ali na kakršnemkoli viru toplote.

Vsi deli lončka so pralni v pomivalnem stroju (v zgornji košari), lahko pa jih operete tudi ročno. Za lažje čiščenje pokrovček lahko razstavite. Ne uporabljajte abrazivnih čistilnih pripomočkov in čistil, ki vsebujejo klor. Trdovratne madeže lahko odstranite tako, da v lonček natočite vodo, dodate sodo bikarbono ter počakate nekaj ur (pokrovčka ne privijajte).

Prostornina: 0,47 l.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe