Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Kovinski termo lonček Stanley GO - ceramivac 0,47 l, moder

Kovinski termo lonček Stanley GO - ceramivac 0,47 l, moder

02657
34,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Kovinski vakuumsko izolirani termo lonček GO 0,47 l s Ceramivac prevleko v notranjosti združuje občutek pitja iz keramičnega lončka z legendarno Stanley. Notranji keramični sloj je zapečen pri visoki temperaturi in tako pijača ne dobi kovinskega okusa ali vonja. Pokrovček preprečuje polivanje, lonček pa je primeren za večino držal za lončke v avtomobilih.

V lončku ostane napitek vroč do 4 ure, hladen do 7 ur, z dodatkom ledu pa do 30 ur. Izdelan je iz nerjavečega jekla, vsi deli, tudi plastični pokrov so brez bisfenola A. Lonček lahko perete v pomivalnem stroju.

Velikost: višiva 16,5 cm, premer zgoraj 8,5 cm, premer spodaj 6,5 cm.

Opozorilo: z vročo tekočino se lahko opečete, zato upoštevajte navodila. Para, ki se dviga iz vrele tekočine, vas lahko opeče. Lončka ne napolnite do vrha z vročo tekočino. Napolnite ga tako, da je od roba tekočine do spodnjega roba navoja nekaj mm. Lonček z vročo tekočino hranite izven dosega otrok. Prepričajte se, da je pokrov pravilno nameščen in dobro privit. Pri pitju se prepričajte, da tekočina ni prevroča. V lončku ne hranite gaziranih ali fermentiranih pijač, saj lahko v steklenici naraste pritisk, ki lahko vodi do polivanja ali poškodb. Lončka ne uporabljajte v mikrovalovni pečici. V lončku ne hranite mleka ali otroške hrane dlje časa, da preprečite razvoj bakterij. Notranjosti lončka ne razite z ostrimi predmeti.

Navodila: da bo napitek dlje časa ohranil temperaturo, lonček napolnite z vročo ali mrzlo vodo in odprto pustite stati 5 min. Nato ga izpraznite, napolnite z želeno tekočino in ga takoj zaprite.
Lonček pred prvo uporabo operite z vročo vodo z dodatkom blagega detergenta. Pogosto pranje v pomivalnem stroju lahko vpliva na izgled lončka. Trdovratne madeže odstranite tako, da lonček napolnite s toplo vodo z dodatkom dveh žlic sode bikarbone in odprtega pustite stati eno uro ali po potrebi čez noč. Sperite.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe