Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Keepcup kovinski termo lonček Thermal Black, 340 ml

Keepcup kovinski termo lonček Thermal Black, 340 ml

02815-020
31,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

KeepCup Thermal je kovinski vakuumsko izolirani lonček za vse, ki radi uživate v odličnih napitkih na poti, v službi, … Iz njega lahko pijete tako brez pokrovčka kot skozi odprtino s pokrovčkom. Notranjost lončka je elektropolirana, tako da je gladka in ne vpliva na okus kave. Lonček je rojen iz preproste ideje: »Ne zavrzi in znova uporabi.«
Kovinski lončki za tople napitke so odlična alternativa kartonskim lončkom za na pot, saj so namenjeni za večkratno uporabo in se po odsluženi uporabi lahko v celoti reciklirajo.
Pokrovček je izdelan iz polipropilena in olefinskega elastomera, čep pa iz polietilena. V nobenem od materialov, ki sestavljajo lonček ni bisefonola A ali ftalatov.

Da bo lonček ohranil lepo zunanjost, priporočamo ročno pranje.

POZOR:
Pazite pri pitju vročih napitkov. Še posebej bodite pozorni, ko za pitje uporabljate pokrovček, saj ne boste mogli oceniti temperature napitka v lončku.
V popolnoma zaprtem lončku, napolnjenim z zelo vročim napitkom, lahko para ustvari nadtlak. Pri napitkih segretih nad 65°C zato pustite odprtino za pitje na pokrovčku odprto oziroma lončka na zaprite s pokrovčkom, dokler temperature ne pade pod 65°C.
Lonček ne tesni popolnoma, je pa oblikovan tako, da se pijača v njem ne poliva, zato ga hranite v pokončnem položaju. Pred vsako uporabo lončka se prepričajte, da je pokrovček nanj pravilno nameščen. Lončka nikoli ne prenapolnite. Ne uporabljajte ga za dolgotrajno shranjevanje napitkov. Vsebina v njem mora biti porabljena relativno hitro. V lončku uporabljajte le napitke. Ne izpostavljajte ga močnemu soncu ali mrazu.
Lonček ni primeren za uporabo v mikrovalovni pečici.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe