1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Vse najlepše 2021

Vse najlepše 2021

01101-054
39,90 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Darilni paketi Zvezdar so popolno darilo, saj z njimi podarite različne aktivnosti in doživetja, med katerimi obdarovanci lahko izberejo tisto, ki jih najbolj pritegne. So zares izvirna darila, s katerimi boste gotovo navdušili. V vsakem paketu je knjižica, polna izbranih doživetij na določeno temo, med katerimi si lahko prejemnik darila izbere najljubšega in ga izkoristi s priloženim darilnim bonom.

Vse najlepše!
Paket Vse Najlepše! je izvirno darilo, ki bo vašega obdarovanca s kulinaričnimi, wellness in drugimi ponudbami različnih doživetij povabilo, da si izbere najljubšega. Paket je zares noro darilo, kjer lahko prejemniki izbirajo izmed več kot kar 325 ponudbami. Z darilnim bonom si lahko pričarajo kulinarično dovršen večer v dobri družbi, v eni izmed odličnih slovenskih restavracij, kjer bodo brbončice razvajali z najboljšimi okusi. Če jih bolj mika vzeti si nekaj časa zase, s sproščujočim razvajanjem v prijetnih salonih ali pa razvajanje v dvoje v savnah ali termalnih bazenih, so v knjižici predstavljeni tudi ponudniki storitev različnih razvajanj in wellnessa. Morda pa se v njih pretaka aktivna kri in si želijo aktivnih dogodivščin? V zadnjem delu knjižice so predstavljena doživetja in aktivnosti iz vseh kotičkov Slovenije, tako v naravi kot dvorani, vinskih kleteh, muzejih in drugod. Paket Vse najlepše! ponuja zares veliko različnih možnosti. Podarite ga, naj bo darilo nič manj kot popolno.
Darilni paket za eno izmed več kot 325 doživetij po vsej Sloveniji. Kulinarika, razvajanja, wellness in druga doživetja. Za 1 ali več oseb, odvisno od doživetja.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe