1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Doživite nekaj novega 2021

Doživite nekaj novega 2021

01101-046
24,90 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Darilni paketi Zvezdar so popolno darilo, saj z njimi podarite različne aktivnosti in doživetja, med katerimi obdarovanci lahko izberejo tisto, ki jih najbolj pritegne. So zares izvirna darila, s katerimi boste gotovo navdušili. V vsakem paketu je knjižica, polna izbranih doživetij na določeno temo, med katerimi si lahko prejemnik darila izbere najljubšega in ga izkoristi s priloženim darilnim bonom.

Doživite nekaj novega
S paketom Doživite nekaj novega podarite izvirna in nevsakdanja doživetja, hkrati pa tudi razlog, da si obdarovanec vzame čas zase in preživi dan malo drugače, saj ga čaka tisto, kar si je vedno želel preizkusiti, pa še ni bilo priložnosti. Paket vsebuje knjižico z več kot 75 raznovrstnimi in izvirnimi doživetji po vsej Sloveniji in darilni bon, s katerim lahko izkoristi eno (katerokoli) izmed njih. Doživetja so namenjena eni ali več osebam (odvisno od storitve), na primer: učenje jezikov, igranje squasha, footgolf, smučanje, ples ob drogu, vadba pomlajevanja ali pilatesa, preizkus novih športov, kot sta aerial joga ali funkcionalni trening, degustacija vrhunskih vin, prenočevanje na seniku ali v tipični istrski hiški, rajzefirbčna doživetja ... Vsa doživetja nedvomno prinašajo odlično zabavo!
Darilni paket za eno izmed več kot 75 različnih aktivnosti za izvirne in zabavne trenutke v prostem času. Za 1 ali več oseb, odvisno od aktivnosti.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe