1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Semenska bombica Ognjene cvetice

Semenska bombica Ognjene cvetice

09506
4,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Semenska bombica znamke Kabloom je ognjena mešanica rdečih, oranžnih in rumenih cvetic, ki bo poživila še tako siv kotiček.

Gverilska bombica je polna flower power moči: izdelana je iz biorazgradljive mešanice škroba in naravnih vlaken Paperfoam® in napolnjena z mešanico organsko pridelanega komposta in semen. 

Iz semenske bombice bodo zrasli koruzni ognjič, kalifornijski zlati mak, lepe očke, kozmeja.

Navodilo za uporabo: bombico najprej dobro pretresite. Odstranite zamašek in bombico nežno potopite v vodo, da se dobro napije (pazite, da semena ne pobegnejo ven). Po približno 2 minutah bo bombica prepojena z vodo in zmehčana. Bombico odvrzite na svetel prostor brez trave ali plevela. Prepričajte se, da je odvržena bombica res eksplodirala (se odprla) – če ni, jo prerežite sami.

Nasveti: bombice ni treba zakopati. Najbolje bo delovala, če jo pustite na površini. Bombica naj bo v procesu rasti vlažna in izpostavljena soncu, premrzlo pa ji ne sme biti. Bombico lahko vzgojite tudi doma, a jo potem, ko semena vzklijejo, prestavite na prosto.

Bodite odgovorni upornik in bombice ne odvrzite na območju varovane narave in je ne mečite v ljudi ali živali. Izdelek ni igrača in ni primeren za otroke mlajše od treh let.

Papirnati ovitek lahko reciklirate, bombica pa je biorazgradljiva.

Hranite jo lahko v temnem in hladnem prostoru in jo uporabite v enem letu od nakupa.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe