Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Semenska bombica Mak

Semenska bombica Mak

09503
4,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Semenska bombica znamke Kabloom je polna makovih semen - živo rdeči mak je simbol miru, upanja in spomina na žrtve vojn.

Gverilska bombica je polna flower power moči: izdelana je iz biorazgradljive mešanice škroba in naravnih vlaken Paperfoam® in napolnjena z mešanico organsko pridelanega komposta in semen. 

Semenska bombica vsebuje semena poljskega maka.

Navodilo za uporabo: bombico najprej dobro pretresite. Odstranite zamašek in bombico nežno potopite v vodo, da se dobro napije (pazite, da semena ne pobegnejo ven). Po približno 2 minutah bo bombica prepojena z vodo in zmehčana. Bombico odvrzite na svetel prostor brez trave ali plevela. Prepričajte se, da je odvržena bombica res eksplodirala (se odprla) – če ni, jo prerežite sami.

Nasveti: bombice ni treba zakopati. Najbolje bo delovala, če jo pustite na površini. Bombica naj bo v procesu rasti vlažna in izpostavljena soncu, premrzlo pa ji ne sme biti. Bombico lahko vzgojite tudi doma, a jo potem, ko semena vzklijejo, prestavite na prosto.

Bodite odgovorni upornik in bombice ne odvrzite na območju varovane narave in je ne mečite v ljudi ali živali. Izdelek ni igrača in ni primeren za otroke mlajše od treh let.

Papirnati ovitek lahko reciklirate, bombica pa je biorazgradljiva.

Hranite jo lahko v temnem in hladnem prostoru in jo uporabite v enem letu od nakupa.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe