1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Trenutki za razvajanje 2021

Trenutki za razvajanje 2021

01101-045
39,90 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Darilni paketi Zvezdar so popolno darilo, saj z njimi podarite različne aktivnosti in doživetja, med katerimi obdarovanci lahko izberejo tisto, ki jih najbolj pritegne. So zares izvirna darila, s katerimi boste gotovo navdušili. V vsakem paketu je knjižica, polna izbranih doživetij na določeno temo, med katerimi si lahko prejemnik darila izbere najljubšega in ga izkoristi s priloženim darilnim bonom.

Trenutki za razvajanje
V stresnem vsakdanu, ko čas drvi s svetlobno hitrostjo in mi z njim, si premalokrat privoščimo razvajanje. Podarite zato svojim najdražjim paket Trenutki za razvajanje, ki vsebuje knjižico z več kot 185 razvajanji, lepotnimi tretmaji in drugimi oblikami sprostitve po vsej Sloveniji, ter darilni bon, s katerim prejemnik oziroma prejemnica paketa lahko sam/a ali v družbi (odvisno od storitve) uživa v eni (katerikoli) izmed njih. Izbira lahko med nebeškimi razvajanji v obliki masaž, lepotnih tretmajev, kopanja v termalnih bazenih in drugih wellness storitev, med katerimi bo vsak zagotovo našel svojo najljubšo.
Darilni paket za eno izmed več kot 185 wellness storitev pri ponudnikih po vsej Sloveniji. Za 1 ali več oseb, odvisno od storitve.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe