1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

ZASEBNOST IN PIŠKOTKI


Ta izjava o zasebnosti je informacija o tem, kako Spletna trgovina 1001 dar uporablja in varuje osebne podatke svojih uporabnikov. Upravitelj Spletne trgovine 1001 dar, podjetje Pro-92 d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Spletna trgovina 1001 dar lahko spremeni izjavo o zasebnosti in njeno novo različico objavi na tem mestu.



Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik za nedoločen čas hrani pridobljene osebne podatke vseh registriranih uporabnikov Spletne trgovine 1001 dar.

Upravitelj Spletne trgovine 1001 dar podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi se zaupa le naslov za dostavo in kontaktna telefonska številka (če v času dostave uporabnik oziroma kupec na naslovu ne bo dosegljiv). Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu ne nasprotuje.

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik, ne odgovarjamo.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.



Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki se zbirajo in obdelujejo v Spletni trgovini 1001 dar, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Spletne trgovine 1001 dar.



Za potrebe delovanja Spletna trgovina 1001 dar zbira naslednje uporabnikove podatke:

- ime in priimek,

- kontaktne podatke (vključno z elektronskim naslovom),

- demografske informacije (poštna številka, zanimanja, preference),

- druge informacije, relevantne za raziskave in/ali ponudbe.

Za natančnejšo informacijo o piškotkih si oglejte tabelo spodaj.



Kako in za kakšne namene uporabljamo zbrane podatke?

Podatke zbiramo za lažje razumevanje uporabnikovih potreb, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in učinkovitejšega nakupovanja ter za naslednje namene:

- beleženje rezultatov Spletne trgovine 1001 dar,

- izboljšanje izdelkov in storitve,

- pošiljanje informativnega gradiva in ponudb po elektronski pošti.



Kaj so piškotki in kako jih uporabljamo?

Piškotek je majhna datoteka, ki se po dovoljenju uporabnika uporabi za analizo aktivnosti v Spletni trgovini 1001 dar. Piškotki si uporabnika zapomnijo in mu omogočajo individualno uporabniško izkušnjo, prilagajajo vsebino njegovim željam in zanimanjem ter beležijo obisk. Brskanje po Spletni trgovini 1001 dar je tako hitrejše in učinkovitejše, saj uporabnik hitreje najde izdelke, ki ga zanimajo. Zmotno je prepričanje, da ima zaradi piškotkov Spletna trgovina 1001 dar dostop do uporabnikovega računalnika in podatkov na njem.

Piškotke lahko sprejmete ali zavrnete, lahko pa svojo odločitev v nastavitvah brskalnika tudi spremenite.



Povezave na druge spletne strani

V Spletni trgovini 1001 dar so objavljene povezave na druge spletne strani. Ko uporabnik s klikom na povezavo zapusti spletno stran www.1001dar.si, velja izjava o zasebnosti in piškotki druge spletne strani.

 

Seznam piškotkov, ki jih zbira Spletna trgovina 1001 dar

Ime piškotka

Opis in delovanje piškotka

CART

Povezava s košarico uporabnika.

CATEGORY_INFO

Informacije o kategorijah, ki omogočajo hitrejše nalaganje spletne strani.

COMPARE

Seznam izdelkov, ki jih uporabnik primerja.

CURRENCY

Valuta, v kateri plačuje uporabnik.

CUSTOMER

Šifrirana različica identifikacije uporabnika.

CUSTOMER_AUTH

Indikator, da je uporabnik trenutno prijavljen v Spletno trgovino 1001 dar.

CUSTOMER_INFO

Šifrirana različica skupine, ki ji pripada uporabnik.

CUSTOMER_SEGMENT_IDS

Shranjuje identifikacijo segmenta uporabnika.

EXTERNAL_NO_CACHE

Oznaka, da je cache vključen ali izključen.

FRONTEND

Identifikacija seje uporabnika na strežniku.

GUEST-VIEW

Omogoča gostom upravljati z naročili.

LAST_CATEGORY

Zadnja obiskana kategorija.

LAST_PRODUCT

Zadnji ogledan izdelek.

NEWMESSAGE

Oznaka novega sporočila.

NO_CACHE

Oznaka, če je dovoljeno uporabiti cache.

PERSISTENT_SHOPPING_CART

Povezava do podatkov v košarici in možnost, da si uporabnik ogleda zgodovino.

POLL

Identifikacija za raziskave, v katerih je sodeloval uporabnik.

POLLN

Informacija, v katerih raziskavah je sodeloval uporabnik.

RECENTLYCOMPARED

Izdelki, ki jih je uporabnik primerjal v zadnjem času.

STF

Informacija o izdelkih, ki jih je uporabnik poslal svojim prijateljem.

STORE

Jezik ali videz, ki ga je izbral uporabnik.

USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE

Oznaka, če uporabnik dovoljuje uporabo piškotkov.

VIEWED_PRODUCT_IDS

Izdelki, ki si jih je uporabnik ogledal v zadnjem času.

WISHLIST

Šifrirana različica izdelkov, ki jih je uporabnik dodal na seznam želja.

WISHLIST_CNT

Število izdelkov na seznamu želja.

 

 

COOKIE nameCOOKIE Description
CART The association with your shopping cart.
CATEGORY_INFO Stores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.
COMPARE The items that you have in the Compare Products list.
CURRENCY Your preferred currency
CUSTOMER An encrypted version of your customer id with the store.
CUSTOMER_AUTH An indicator if you are currently logged into the store.
CUSTOMER_INFO An encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stores the Customer Segment ID
EXTERNAL_NO_CACHE A flag, which indicates whether caching is disabled or not.
FRONTEND You sesssion ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to edit their orders.
LAST_CATEGORY The last category you visited.
LAST_PRODUCT The most recent product you have viewed.
NEWMESSAGE Indicates whether a new message has been received.
NO_CACHE Indicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.
POLL The ID of any polls you have recently voted in.
POLLN Information on what polls you have voted on.
RECENTLYCOMPARED The items that you have recently compared.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS The products that you have recently viewed.
WISHLIST An encrypted list of products added to your Wishlist.
WISHLIST_CNT The number of items in your Wishlist.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe