1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Set 4 semenskih bombic Ptice, čebele in metulji

Set 4 semenskih bombic Ptice, čebele in metulji

09508
18,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Semenske bombice znamke Kabloom so na voljo tudi v setu! Gverilske bombice so polne flower power moči: izdelane so iz biorazgradljive mešanice škroba in naravnih vlaken Paperfoam® in napolnjene z mešanico organsko pridelanega komposta in semen.

V setu so:
- semenska bombica Urbane cvetice, ki je kot nalašč za popestritev urbanih površin z raznobarvnimi cveticami. Cvetice so nezahtevne za rast in bodo privabile številne opraševalce. Iz semenske bombice bodo zrasli: poljski mak, modri glavinec, spominčica, koruzni ognjič, travniška ivanjščica, rdeči slizek.

- semenska bombica Čebelice je ustvarjena za pomoč čebelam, saj vsebuje semena barvitih in s cvetnim prahom bogatih cvetic. Iz semenske bombice bodo zrasli: modri glavinec, navadni gadovec, dobra misel, črna detelja, boraga, facelija.

- semenska bombica Metulji je polna semen različnih pisanih divjih cvetic, ki bodo pritegnile tako metulje kot druge opraševalce. Iz semenske bombice bodo zrasli: rman, muškatni slezenovec, navadna nokota, travniška ivanjščica, rdeči slizek, spominčica.

- semenska bombica Ptice je mešanica rastlin, ki bodo poleti privabile žuželke, in takšnih, katerih semena bodo pozimi hrana za ptice. Iz semenske bombice bodo zrasli: facelija, divje korenje, ščetica, proso, navadni glavinec, modri glavinec, navadna nokota.

Navodilo za uporabo: bombico najprej dobro pretresite. Odstranite zamašek in bombico nežno potopite v vodo, da se dobro napije (pazite, da semena ne pobegnejo ven). Po približno 2 minutah bo bombica prepojena z vodo in zmehčana. Bombico odvrzite na svetel prostor brez trave ali plevela. Prepričajte se, da je odvržena bombica res eksplodirala (se odprla) – če ni, jo prerežite sami.

Nasveti: bombice ni treba zakopati. Najbolje bo delovala, če jo pustite na površini. Bombica naj bo v procesu rasti vlažna in izpostavljena soncu, premrzlo pa ji ne sme biti. Bombico lahko vzgojite tudi doma, a jo potem, ko semena vzklijejo, prestavite na prosto.

Bodite odgovorni upornik in bombice ne odvrzite na območju varovane narave in je ne mečite v ljudi ali živali. Izdelek ni igrača in ni primeren za otroke mlajše od treh let.

Papirnati ovitek lahko reciklirate, bombica pa je biorazgradljiva.

Hranite jo lahko v temnem in hladnem prostoru in jo uporabite v enem letu od nakupa.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe