Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Lonček iz bambusovih vlaken Coral No2

Lonček iz bambusovih vlaken Coral No2

01644-001
4,95 €

Ni na zalogi

Opis

Lonček iz linije Coral znamke Zuperzozial bo popestril spomladanske in poletne piknike, pa tudi vse druge priložnosti. Limonada, ledeni čaj, sok, voda – lonček je primeren za kakršen koli napitek.

Premer: 8 cm, višina: 10,5 cm, prostornina: 300 ml.

Izdelki Zuperzozial so izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba ter ojačani z melaminom. Visok delež naravnih materialov (od 70 do 80 %) se odraža v edinstvenosti vsakega kosa – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku.

Izdelki so primerni za serviranje hladnih in vročih jedi, saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali na drugem viru toplote. Čeprav niso tako občutljivi kot steklo, se lahko razbijejo, če padejo na tla.

Močno obarvana ali aromatična hrana lahko izdelke obarva, zato priporočamo, da jih po uporabi hitro pomijete in tako preprečite obarvanje. S časom lahko izdelki Zuperzozial rahlo spremenijo barvni odtenek ali dimenzijo, a to ne vpliva na njihovo uporabnost.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe