1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Parilnik Ken Hom, premer 20 cm

Parilnik Ken Hom, premer 20 cm

02224-001
18,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Parilnik znamke Ken Hom omogoča kuhanje nad soparo - zdrav način priprave hrane, ki ne le ohrani okus in teksturo hrane, temveč tudi zagotovi, da je izguba hranilnih snovi med kuhanjem minimalna.

Parilnik je izdelan iz bambusa. Uporabljate ga lahko za pripravo raznovrstnih jedi. Ker je sestavljen iz več delov, lahko v njem pripravljate več jedi hkrati. Uporaben je tudi za odtaljevanje hrane, pogrevanje že pripravljenih jedi, v njem pa lahko pogrejete tudi kruh ali kolače.
Za pripravo avtentične okusne kitajske hrane v wok nalijte vrelo vodo, ki naj sega do spodnjega dela parilnika (parilnik naj se ne namaka v vodi). Hrano vstavite v parilnik in ga nato postavite, pokritega s pokrovom parilnika, na wok. Med kuhanjem voda izpareva, zato jo po potrebi dolivajte. Pazite, da voda ne izpari popolnoma! Po potrebi lahko v parilnik postavite tudi krožnik s hrano, a pazite, da z njim ne prekrijete vseh lukenj v posamezni plasti parilnika. Čas kuhanja je odvisen od sestavin in recepta, po katerem pripravljate hrano.

Parilnik ni primeren za pranje v pomivalnem stroju in uporabo v mikrovalovni pečici.
Operite ga ročno in ga ne namakajte v vodi.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe