1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Termo lonček z varnostnim zaklepom Stanley 0,473 l, črn

Termo lonček z varnostnim zaklepom Stanley 0,473 l, črn

02661-001
23,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Termo lonček z varnostnim zaklepom Stanley odlično tesni, zaklep pa zagotovi, da ga lahko brez skrbi prenašate v torbi.

Izdelan je iz nerjavečega jekla in vakuumsko izoliran, zaradi česar pijača v njem ostane topla do 4 ure in hladna do 5 ur (oziroma do 20 ur z dodatkom ledu).
Praktična zaponka olajša prenašanje in vam omogoča, da s karabinom pripnete lonček na torbo ali nahrbtnik.

Navodila in opozorila: lončka ne napolnite z vrelo tekočino (nad 90 °C), saj se tako v njem ustvari pritisk, ki lahko vodi do izlitja vroče tekočine in opeklin. Pred pitjem se prepričajte, da tekočina ni prevroča. Lonček vedno pravilno zaprite. Z lončkom, napolnjenim z vročo tekočino, naj ravnajo otroci le pod nadzorom odrasle osebe. Ne priporočamo, da v lonček uporabvljate za vroče mleko ali otroško hrano, ker se lahko razvijejo bakterije. Vanj ne dajajte hrane oziroma pijače, ki vsebuje CO2 ali kvas.

Lonček perite ročno ali v zgornji košari pomivalnega stroja. Pri tem ne uporabljajte abrazivnih čistilnih pripomočkov in čistil, ki vsebujejo klor. Mehanizem pokrovčka lahko razprete za lažje čiščenje. Trdovratne madeže lahko odstranite tako, da v lonček natočite vodo, dodate sodo bikarbono in počakate nekaj ur (pokrovčka ne privijajte).
Lonček ni primeren za uporabo v mikrovalovni pečici ali na kakršnemkoli viru toplote.

Prostornina: 0,47 l.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe