1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Sanjski oddih v dvoje 2021

Sanjski oddih v dvoje 2021

01101-047
129,90 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Darilni paketi Zvezdar so popolno darilo, saj z njimi podarite različne aktivnosti in doživetja, med katerimi obdarovanci lahko izberejo tisto, ki jih najbolj pritegne. So zares izvirna darila, s katerimi boste gotovo navdušili. V vsakem paketu je knjižica, polna izbranih doživetij na določeno temo, med katerimi si lahko prejemnik darila izbere najljubšega in ga izkoristi s priloženim darilnim bonom.

Sanjski oddih v dvoje
Najlepše darilo za pare je paket Sanjski oddih v dvoje, ki vključuje več kot 50 možnosti sproščujočega oddiha v dvoje z nočitvijo, zajtrkom in sanjskim razvajanjem ali izvirnimi doživetji. V tem paketu ponudniki iz vse Slovenije vabijo na razvajanje v termah, ob posebnih kulinaričnih doživetjih ali poživljajočih aktivnostih v naravi. Obdarovanca se tako lahko odpravita na čudovite prekmurske ravnice z blagodejno termalno vodo, doživita življenje po starem na istrskih gričih s prelepimi razgledi na morje, uživata med skrivnostnimi gorami in romantičnimi jezeri Gorenjske ali se odpravita na potep v neokrnjeno naravo Dolenjske ... Izbereta lahko svoj sanjski kotiček, kjer jima bodo pričarali oddih po njuni meri.
Darilni paket za nočitev z razvajanjem ali izvirnimi sanjskimi aktivnostmi ter doživetji pri enem izmed več kot 50 sanjskih in butičnih ponudnikov po vsej Sloveniji. Nočitev z zajtrkom za 2 osebi.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe