1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Oddih na deželi 2021

Oddih na deželi 2021

01101-051
89,90 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Darilni paketi Zvezdar so popolno darilo, saj z njimi podarite različne aktivnosti in doživetja, med katerimi obdarovanci lahko izberejo tisto, ki jih najbolj pritegne. So zares izvirna darila, s katerimi boste gotovo navdušili. V vsakem paketu je knjižica, polna izbranih doživetij na določeno temo, med katerimi si lahko prejemnik darila izbere najljubšega in ga izkoristi s priloženim darilnim bonom.

Oddih na deželi
Če želite podariti prijeten oddih – sproščujoč vikend na eni od izbranih slovenskih turističnih kmetij ali pri drugih ponudnikih oddiha na deželi, ki vabijo na prijeten spanec na podeželskem zraku, v mirno naravo, potepe po okolici, zanimive aktivnosti in pristno domačo hrano, izberite oddih na deželi v dvoje. Paket vsebuje knjižico s predstavitvijo več kot 40 prijetnih možnosti oddiha na deželi v dvoje ter darilni bon, s katerim bo prejemnik paketa lahko izkoristil eno (katerokoli) od njih. Odpravil se bo lahko na primer v zeleno in prečudovito Zgornje jezersko, na uživanje v čistem zraku, potepanje v gore in odlično domačo hrano, na zgornje Jezersko ali na Koroško, ki kot zibelka slovenstva vabi s svojimi čari, tudi tistimi iz lonca.
Darilni paket za nočitev pri eni izmed več kot 40 možnosti namestitev turističnih kmetij in ponudnikov oddiha na deželi po vsej Sloveniji. Za 2 ali več oseb, odvisno od namestitve.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe