1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Doza adrenalina 2021

Doza adrenalina 2021

01101-049
89,90 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Darilni paketi Zvezdar so popolno darilo, saj z njimi podarite različne aktivnosti in doživetja, med katerimi obdarovanci lahko izberejo tisto, ki jih najbolj pritegne. So zares izvirna darila, s katerimi boste gotovo navdušili. V vsakem paketu je knjižica, polna izbranih doživetij na določeno temo, med katerimi si lahko prejemnik darila izbere najljubšega in ga izkoristi s priloženim darilnim bonom.

Doza adrenalina
Bi radi podarili adrenalinsko aktivnost po meri in okusu obdarovanca? Odlična izbira je paket Doza adrenalina, ki vsebuje knjižico z več kot 55 nevsakdanjimi in adrenalinskimi aktivnostmi po vsej Sloveniji in darilni bon, s katerim prejemnik paketa lahko izkoristi eno (katerokoli) izmed njih.
Je vaš obdarovanec adrenalinska oseba, ki jo privlačijo turkizne brzice Soče, Save Dolinke ali Kolpe, si želi nepozabno letečo avanturo v vetrovniku? Morda ga prepriča prvinsko letenje z jadralnim letalom, padalom ali motornim zmajem. Če pa želi svoje darilo izkusiti v družbi, lahko izbira med obiskom adrenalinskega parka, bitko paintballa ali pa s prijatelji obiščejo escape room za nepozabno doživetje in adrenalinsko urjenje možgančkov. Popolno darilo za vse, ki vedno iščejo pospešen utrip in nove izzive!
Darilni paket za eno izmed več kot 55 adrenalinskih doživetij po vsej Sloveniji. Za 1 ali več oseb, odvisno od aktivnosti.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe