1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Ožemalnik za citruse iz bambusovih vlaken, zeleno rumen

Ožemalnik za citruse iz bambusovih vlaken, zeleno rumen

01621
9,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Radi zdravo zajtrkujete? Potem ne smete pozabiti na kozarec svežega pomarančnega soka. Ožemalnik za citruse Zuperzozial je priročen za uporabo. Postavite ga na mizo in si iztisnite svež pomarančni sok.

Volumen: 250 ml.

Izdelki Zuperzozial so izdelani iz bambusovih vlaken in koruznega škroba ter ojačani z melaminom. Visok delež naravnih materialov (od 70 do 80 %) se odraža v edinstvenosti vsakega kosa – tako v dimenziji kot v barvnem odtenku.

Izdelki so primerni za serviranje hladnih in vročih jedi, tudi juh, čaja in kave, saj vzdržijo 2 uri izpostavljeni zelo nizkim ali zelo visokim temperaturam (od -20 do 70 °C). Kljub temu odsvetujemo uporabo v zamrzovalniku. Perete jih lahko v pomivalnem stroju, niso pa namenjeni uporabi v mikrovalovni pečici ali na drugem viru toplote. Čeprav niso tako občutljivi kot steklo, se lahko razbijejo, če padejo na tla.

Če na ali v izdelkih postrežete močno obarvano ali aromatično hrano priporočamo, da jih po uporabi hitro pomijete in tako preprečite obarvanje. S časom lahko izdelki Zuperzozial rahlo spremenijo barvni odtenek ali dimenzijo, a to ne vpliva na njihovo uporabnost.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe