1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Čajnik Unitea, 460 ml

Čajnik Unitea, 460 ml

04106
29,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Čajnik ima filter kar v pokrovu, zato sta uporaba in čiščenje zelo enostavna. Vrček ima široko dno, zato imajo čajni lističi dovolj prostora, da pridejo v stik z vodo.

Priprava čaja:
čajne lističe nasujte v vrč in jih prelijte z vročo vodo (ustrezna temperatura in čas priprave sta odvisna od vrste čaja) ter pokrijte vrč s pokrovom. Počakajte, da je čaj pripravljen in ga nalijte v skodelice – pokrova ne odstranjujte, filter v pokrovu bo zadržal čajne lističe.

Navodila:
če na filter ni nameščeno silikonsko tesnilo, ga namestite kot kaže skica na zavihku kartonske embalaže. Vse dele pred uporabo operite. Vrč je izdelan iz stekla, odpornega na vročino (prenese temperaturno razliko do 120 °C). Steklo je primerno za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico (v slednji vrča ne pregrevajte in ne segrevajte brez vode). Vrča ne segrevajte na štedilniku ali kakšnem drugem viru toplote. Za čiščenje ne uporabljate abrazivnih sredstev ali žičnatih gobic. Steklo lahko zaradi hitre spremembe temperature poči, zato v vroči vrč ne nalivajte mrzle vode in ga ne postavljajte na mokro krpo ali v moker umivalnik. Kovinski filter ni primeren za uporabo v mikrovalovni pečici. Filter prenese temperaturo do 140 °C. Priporočamo, da filter operete ročno in ga takoj po uporabi posušite te hranite ločeno od drugih kovinskih pripomočkov.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe