Telefon: 01 519 77 04

1001 dar

Preskoči glavno vsebino »

Košarica

V nakupni košari ni artiklov.

Nahajate se v:

Blazinica za oči Daydream, polnjena z ajdo in sivko - lila

Blazinica za oči Daydream, polnjena z ajdo in sivko - lila

99623-068
10,95 €

Na zalogi

Primerjaj Lista želja

Opis

Blazinica za oči Daydream je sproščujoč pripomoček za utrujene oči. Polnjena je z ajdo in sivko.

Blazinico namestite na oči in prilagodite dolžino elastičnih trakov, s katerima jo pritrdite na glavo. Blazinico lahko uporabite hladno. Segrejete jo lahko tudi v mikrovalovni pečici, a tega ne priporočamo.

Navodilo za segrevanje: blazinico položite v mikrovalovno pečico, nastavljeno na nizko jakost, in jo segrevajte 1 minuto. Preverite njeno tempreaturo. Če ni dovolj topla, jo segrevajte še 10 sekund in nato znova preverite. Če je potrebno, segrevanje po 10 sekund ponavljajte in vsakič preverite, kako topla je blazinica, da je ne segrejete preveč. Preden si jo nadenete na obraz, se je dotaknite s prsti, da se prepričate, da ni prevroča.

Opozorilo: blazinice ne pregrevajte, ker se lahko vžge. Prevroča blazinica lahko resno poškoduje vašo kožo in oči (predvsem žilice okrog oči so zelo občutljive in jih lahko prevelika vročina trajno poškoduje). Dosledno upoštevajte navodila za segrevanje. Vedno preverite, kako vroča je blazinica, preden si jo nadenete na obraz. Blazinica ni primerna za otroke in jo hranite izven njihovega dosega (to velja tudi za vso embalažo, še posebno za vrečke, saj obstaja nevarnost zadušitve). Izdelek je namenjen samo za osebno uporabo, ne uporabljajte ga v komercialne namene.

Sestava: tkanina 100 % poliester, polnilo 180 g ajdovih semen in 2 g sivke.

Čiščenje: blazinice nikoli ne perite, ne ročno ne v pralnem stroju. Obrišite jo z vlažno krpo ali gobico.
Prijava na e-novice

SecurityMetrics Credit Card Safe