za 4 osebe
Biftke, ki morajo biti dovolj debeli, položi na desko in jih zareži, vzporedno z njo, z ostrim koničastim nožem v sredino, tako da napraviš globok in širok žep. Nikakor jih ne prereži na dva dela. V notranjost nasuj malo strtega popra in malo listkov majarona. Nato napolni žepe z na koščke narezanim camembertom.
V ponvi segrej maslo in peci 3 minute na vsaki strani. Vmes posoli. Nato biftke odstavi in jih položi na aluminijasto folijo. Prelij jih z malo belega vina in vse skupaj postavi na pekač ter potisni v vročo pečico za 5 do 10 minut. Zapečene biftke položi na krožnike. Prelij jih z omako, ki se je nabrala v foliji. Na vsakega dodaj košček masla in sesekljan majaron. Popopraj.
Potrebujete:
4 goveji biftki - debeli od 3 do 4 cm
dobro zrel sir Camembert
sveže maslo
1 dcl sladkega belega vina
šopek svežega majarona
sol
poper